Anunturi Gratuite


Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam - Pret: 100 RON

Producem butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam pentru pastrarea vinului si innobilarea tuicii,cu capacitatea cuprinsa intre 5L si 1000L, intr- un atelier specializat, cu traditie in acest domeniu, din material uscat, cele mai noi doage fiind din anul 2003.
Producem si cazi, putini, bote de tuica, ghivece si vedrite de flori, galeti de lemn(cituri), diferite obiecte de mobilier si decorationale realizate din butoaie cum ar fi dulapuri, fotolii, mese, scaune, etc.
Daca doriti sa ne vizitati atelierul pentru a va confirma profesionalitatea, calitatea si seriozitatea serviciilor noastre, ne puteti gasi in jud. Arges, com. Cosesti, sat Petresti, nr. 109.
Pentru comenzi si mai multe detalii apelati cu incredere la serviciile noastre.
Telefon mobil: 0749. 104. 204
Telefon fix: 0248. 230. 346
Adresa email: gica_ dogarul@yahoo. com
Poze
Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam
Butoaie din lemn de dud, stejar sau salcam
Informatii
Adaugat de: Dima Gheorghe
Localitate: Cosesti, Arges
Pret: 100 RON
Categorie: Alte Anunturi Agricole
Vizualizari: 265
Adaugat pe: 11 octombrie 2011
Expirat la: 10/11/2011
Trimite prietenilor acest anunt


 

Anunturi pe Judete